Haalt u alles uit uw CRM?

CRMHugger Integratieplatform

Integratie met CRMHugger

De CRMHugger is een direct in te zetten integratieplatform voor Microsoft Dynamics 365 CRM dat er voor zorgt dat u al uw klantdata optimaal kunt benutten en dat uw CRM systeem volledig tot wasdom komt. De CRM Hugger zorgt ervoor dat er altijd en overal een volledig klantbeeld beschikbaar is. 

Onafhankelijk van de vraag of u uw CRM systeem nu op uw eigen servers heeft geïnstalleerd of dat u gebruik maakt van de Dynamics CRM 365 online services; het cloud-gebaseerde CRM Hugger platform is altijd beschikbaar. En of u uw CRM systeem nu wilt koppelen aan een ander systeem of het wilt ontsluiten via een portal of website; de CRM Hugger is de slimste en meest betrouwbare optie om deze integraties te realiseren.

Organisaties die ervoor kiezen om hun verschillende systemen via de CRM Hugger te integreren, hoeven zich niet te concentreren op de ingewikkelde technische aspecten van data integratie. Dat doet de Hugger voor u. U zelf kunt zich focussen op uw business en op het gebruik van uw CRM systeem.

Benieuwd?

Wil je weten hoe CRMHugger jouw customer experience strategie tot leven laat komen?

iPaaS

De afkorting iPaaS staat voor Integratie Platform As A Service en is een op de cloud gebaseerde benadering van data integratie, waarmee gegevens, applicaties en processen sneller en makkelijker op elkaar aangesloten kunnen worden dan bij gebruik van een traditioneel data integratie platform. Een iPaaS is ontworpen voor de cloud en kan daarom ook goed overweg met de specifieke uitdagingen die zich voordoen bij gegevensuitwisseling in de cloud, zoals encryptie en authenticatie. Hierdoor is een iPaaS goed in staat om elke database en elke applicatie met elkaar te verbinden, ongeacht de vraag of het applicaties in de cloud betreft, of juist in-huis geïnstalleerde systemen, of een combinatie van beide

Een iPaaS is ontworpen voor de cloud en kan daarom ook goed overweg met de specifieke uitdagingen die zich voordoen bij gegevensuitwisseling in de cloud.

Het CRMHugger iPaaS is

Veilig
De CRM Hugger maakt gebruik van de beveiligingsopties die in uw applicaties zijn ingebouwd, waaronder versleuteling en wachtwoord beveiliging en is daarom uiterst veilig.

Agile
Het iPaas van de CRM Hugger is ontworpen voor de snel veranderende, digitale zakenwereld van vandaag, waardoor het mogelijk is binnen enkele uren up-en-running te zijn en het eenvoudig is om de gedefinieerde integraties aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Betrouwbaar
De CRM Hugger is gebaseerd op de bewezen technologie van SCRIBE, die door duizenden klanten wereldwijd wordt gebruikt voor het integreren van gegevens, het synchroniseren van applicaties en het uitwisselen en repliceren van data.